Spanje, 100 mije familje pa energji

10/03/2010 16:55

Bora e rene diten e hene ne rajonin e Katalanias, ne Spanje, ka qene me e dendura ne 25 vitet e fundit dhe ka lene pas pasoja te renda.

Sipas raportimeve te mediave lokale, rreth 100 mije shtepi jane pa elektricitet, ndersa ishulli i Maiorkes eshte paralizuar teresisht nga reshjet e debores, te cilat nuk munguan as sot.

Nderkohe, shtypi lokal dhe opozita kane kritikuar qeverine rajonale te Katalanias per keqmenaxhim te situates se emergjences.

Top Channel