Ironia, zedhenesi i Uashingtonit falje Ghedafit

09/03/2010 22:15

Zedhenesi i Departamentit te Shtetit i ka kerkuar falje liderit te Libise, Muamar Ghedafi mbi komentet ironike te leshuara prej tij disa dite me pare.

Zedhenesi P.J Crowly tha se komentet e tij mbi “luften e shenjte”, te shpallur nga Ghedafi kundrejt Zvicres, nuk perfaqesonin vijen politike te Uashingtonit mbi Ghedafin dhe Libine.

Nderkaq, shpejt pritet dergimi i nje te derguari te Departamentit te Shtetit per t’i dorezuar Ghedafit faljen zyrtare dhe per te diskutuar mbi ironine e perdorur prej zedhenesit Crowly.

Top Channel