Obama: Unioni mbetet i forte

28/01/2010 02:15

Ne fjalimin e pervitshem mbi gjendjen e Unionit, mbajtur para Kongresit amerikan, presidenti Obama deklaroi se pavaresisht veshtiresive Unioni mbetet i forte.

“Nuk do te lejojme asnjehere qe frika dhe ndarjet te thyejne shpirtin tone. Ky dhjetevjecar eshte momenti i duhur per amerikanet qe te kene nje qeveri dhe administrate ne sherbim te tyre dhe qe te misheroje forcen e tyre”, deklaroi nder te tjera Obama.

Top Channel