Terrorizmi, Clinton-Jemenit: Te beni me shume

27/01/2010 19:30

Sekretarja amerikane e Shtetit, Hillary Clinton i ka bere thirrje Jemenit dhe komunitetit nderkombetar qe “te bejne me shume” kunder esktremizmit.

“Sana duhet te perballet me sfida te jashtezakonshme”, ka deklaruar Clinton nga Londra, ku neser hapet konferenca nderkombetare per Afganistanin.

Nderkohe, presidenti Barack Obama u dha sot sherbimeve sekrete amerikane driten jeshile per operacionet anti-terror ne Jemen.

Top Channel