Al Kaeda ngushellon familjet e te vrareve

12/12/2009 21:40

Te vrasesh “kryqezoret” amerikane e perendimore dhe myslimanet e tjere bashkepunetore te tyre ne Irak dhe Afganistan, mbetet e drejte.

Por ne nje mesazh Al Kaeda ndjen keqardhje per te gjithe myslimanet e “pafajshem” qe kane mbetur viktima ne sulmet e saj.

Ne nje video prej 17 minutash, sipas CNN, Adam Gadahn i njohur ndryshe si “Azzam amerikani”, u shpreh keqardhje familjeve te viktimave per “demet anesore” te veprimeve te mujahedineve xhihadiste.

Top Channel