Pajisjet me te mira teknologjike te 2009-es

16/10/2009 17:45

E permuajshmja teknologjike britanike e specializuar per pajisjet, T3, ka nxjerre listen vjetore te cmimeve te dhena per prodhimet me interesante te vitit.

Fituesi absolut e eshte smartphone “Hero” i prodhuar nga HTC dhe i bazuar nga platformen e zhvillimit te promovuar nga “Google”, “Android”.

Edhe pse jo ne krye “iPhone” i “Apple” ka marre dy cmime: “Kurre me pa te” dhe ate te pajisjes me perfekte te preferuar nga udhetaret.

Kolosi i drejtuar nga Steve Jobs, fale “MacBook Pro”, ka marre cmimin e instrumentit me te mire te punes.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel