Nje ne dy burra tradhetojne ne web

24/09/2009 17:15

“Seks virtual”, mjafton nje klik per te vene ne krize marredhenien. Keshtu thote nje kerkim i Swinburne University of Technology, ne Australi, qe do te prezantohet ne “Australian Psychological Society”.

Imazhet erotike, cati ne rrjet dhe webcam-et pelqehen zakonisht nga nje burre i shkolluar dhe me marredhenie ne vijim.

55 perqind e tyre jane te martuar apo te impenjuar ne menyre te qendrueshme.

Nga keta 65 perqind kane gjetur hapesire edhe per nje takim “real”.

“Per disa pjesemarres, kryesisht te martuar, cybersex-i mund te behet problematik dhe i demshem per jeten ne cift. Kerkimi i kenaqesise ne rrjet behet i pakontrollueshem, duke cuar ne sjellje obsesive”, eshte shprehur nje nga autoret e kerkimit, Marcus Squirrell.

Top Channel