France, ligj i ri kunder piraterise

15/09/2009 20:15

Asambleja kombetare franceze ka aprovuar nje projektligj kunder piraterise ne web te filmave dhe muzikes.

Megjithate nisma nuk eshte ende nje ligj, pasi duhet te aprovohet ne menyre definitive nga vete asambleja dhe nga senati pasi nje komision “ad hoc”, i formuar nga shtate senatore dhe shtate deputete, te arrije ne nje tekst te perbashket.

Nderkohe, deputetet socialiste kane lajmeruar se do te apelojne projektligjin ne Gjykaten Kushtetuese.

Top Channel