Dashuria? Behet me 11 vete…jo te gjithe njeheresh te kuptohemi!

Sipas nje studimi te kryer mes grave te gjithe planetit nga 16 deri ne 49 vjec, 11 eshte numri mesatar i partnereve qe kane patur ne jeten e tyre dhe qe jane pjese e koleksionit te dashurise.

Megjithate lidhjet me partnere ne kohet e sotme nuk kane shume te bejne me romanticizmin. Sipas nje tjeter kerkimi, raportet seksuale vajzat i kane here per te hequr merzine dhe here per sport!

Sondazhi tregoi se pergjithesisht raporti i pare seksual eshte kryer nen moshen 18 vjec, pra minorene.

Ndaj eshte shume e rendesishme qe brezi i ri te edukohet per te marre masa mbrojtese, jo vetem per te eliminuar shtatzanine e padeshiruar, por edhe per te mos lejuar transmetimin e semundjeve seksualisht te transmetueshme.

 

Top Channel