Obama, largohet keshilltari i ceshtjeve ekologjike

06/09/2009 09:55

Shenohen rrjedhje ne stafin e presidentit te SHBA-se, Barak Obama.

Keshilltari i ngushte per politikat ekologjike, Van Xhones ka dhene doreheqjen nga kjo detyre. Ai kishte perfunduar ne qender te kritikave per shkak te disa deklaratave dhe kjo e detyroi te jepte doreheqjen.

Xhones, i specializuar ne ceshtjet “jeshile”, ka sulmuar republikanet, duke hedhur dyshime per atentatet e 11 shtatorit 2001.

Kjo deklarate ka ngjallur debate te ashpra ne Uashington, te cilat pasuan me kargimin e keshilltarit nga Shtepia e Bardhe.

Top Channel