SHBA: Zjarret ne Kaliforni te qellimshme

05/09/2009 01:40

Zjarret qe perfshine zonat periferike te Los Anxhelesit jane te qellimshem. Keshtu thuhet ne raportin hetimor te kryer nga autoritetet amerikane.

Sipas hetimeve shkencore  ne dy vatrat ku kane patur zanafillen flaket jane gjetur gjurme te lendeve djegese ne sasi te medha.

Zjarret e para disa diteve ne Kaliforni shkaktuan dy zjarrfikes te vdekur duke luftuar me flaket dhe mbi 3 mije persona te zhvendosur nga banesat e tyre.

Top Channel