Rusi, shkruajti per “Artic Sea”, kercenohet gazetari

04/09/2009 22:30

Gazetari rus Mikail Voitenko, i cili ne nje shkrim te tij pati hedhur dyshime ne lidhje me ngarkesen e anijes “Artic Sea” e rrembyer me 25 korrik te ketij viti eshte shprehur se ne adrese te tij kane ardhur disa kercenime ndaj ka lene Rusine.

“Pasi mora disa kercenime radhazi vendosa te marr avionin e pare per ne Stamboll, per t’iu shmangur kercenimeve apo ndonje akuze te mundshme ligjore qe autoritet mund te ngrinin kundra meje per shkak te komenteve te mia rreth anijes Artic Sea”, deklaroi Voitenko.

Anija Artic Sea bashke me nje ekuipazh prej 15 marinaresh ruse u raportua e zhdukur me 25 korrik. Ajo u lokalizua nga marina ruse ne brigjet afrikane dhe me 20 gusht u ankorua ne portet ruse.

Top Channel