Brown: Do te qendrojme ne Afganistan

04/09/2009 15:45

Kryeministri britanik, Gordon Brown ka deklaruar se trupat britanike do te qendrojne ne Afganistan derisa autoritetet vendase te perballojne talebanet dhe Al-Kaeden pa ndihmen e vendeve te tjera.

Brown ka deklaruar se ushtria britanike do te qendroje derisa afganet mos ta konsiderojne vendin e tyre si “baze terroristesh”.

Brown po mbron rolin e Britanise ne Afganistan, duke u perballur me rritjen e numrit te te reneve dhe kritikave per misionin.

Ai ka theksuar se qendrimi ne kete vend eshte shume i rendesishem per mbrojtjen e Britanise nga terrorizmi qe e ka fillesen nga keto rajone.

Top Channel