Blair: Bisedime me Hamas dhe Hezbollah

31/08/2009 18:30

Per Tony Blair, kreret e sekteve fetare duhet te luajne nje rol me te madh per paqen ne Lindjen e Mesme, ndersa levizjet islamike Hamas dhe Hezbollah duhet te perfshihen ne negociata.

“Lideret fetare duhet te luajne nje rol me te madh. Nuk mund te zgjidhet nje ceshtje si Jeruzalemi vetem me negociata politike”, eshte shprehur Blair.

“Ndersa Hamas dhe Hezbollah, shton ai, eshte mire t’i perfshijme ne kontestin palestinez si pjese e procesit”.

Top Channel