Quhet ‘Seabreacher’ eshte nje mjet qe vepron pak si motor uji e pak si nendetese.

Ne forme ngjan me delfinet dhe frymezim kane qene pikerisht keto qenie miqesore dhe shume te bukura.

Mund te ‘vrapoje’ ne uje me 45 milje ne ore dhe ne shitje eshte me nje cmim 34 deri ne 47 mije euro.

Risia e fundit ben qe te shohesh me kujdes edhe pamjet qe te ofrojne thellesite e detit, si edhe te ‘rendesh’ njesoj si delfin.

Top Channel