Shkencetaret: Jo i pamundur riprodhimi i trurit

24/07/2009 14:20

Te riprodhosh nje tru njerezor nuk eshte eshte e pamundur dhe brenda 10 viteve te ardhshme,kjo mund te behet realitet.

Keshtu thekson profesor Henry Markram,i cili gjate nje konferences Technology Entertainment, ne Oksford, njoftoi se eksperimenti eshte cuaer ne fund me sukses.

Nje tru njerezor i stimuluar mund te ndihmoje mjaft ne kurimin e semundjeve mendore.

Top Channel