Shira ne Angola dhe Namibi, viktima

18/03/2009 03:20

Jane rreth 400 mije persona qe kane mbetur te pastrehe per shkak te shirave te forte qe prej disa javesh bien ne Angola dhe Namibi, duke shkaktuar permbytje.

Sipas agjencise se lajmeve “Misna”, deri tani numrohen dhjetra viktima, por bilanci eshte ende i pjesshem pasi shume prej zonave jane te paarritshme.

Autoritetet jane ne alarm per hapjen e semundjeve infektive, si kolera.

Top Channel