Big Brother 2, sonte nominimet e para

14/02/2009 15:00

Pasi kane ekperimentuar per nje jave izolimin ne shtepine e monitoruar, sot ne mbremje, ne naten e dyte te spektaklit, 14 banoret e edicionit te dyte te Big Brother do te shprehin vullnetin e tyre mbi konkurentet me pak te preferuar.

Pergjate nje jave, 14 personazhet e perzgjedhur jane perpjekur te pershtaten me bashkejetesen e pazakonte, njohjen reciproke mes tyre, krijimin e shoqerive dhe grupeve te tyre, duke formuar edhe opinonet e para mbi njeri-tjetrin.

Momente argetuese, sollen pergatitjet per proven e javes, e cila duke qene se perkon me Shen Valentinin do t’i dedikohet artit te dashurise.

Pas kesaj nate jeta ne shtepine e Big Brother do te marre nje tjeter dimension. Harmonise se javes se pare do t’ia zene vendin ethet e eleminimit dhe shoqerite e reja do te shnderrohen ne grupe per te mbrojtur njeri-tjetrin e per te nxjerre jashte rivalet.

E gjithe kjo  telenovele reale do te vazhdoje te transmetohet nga dy kanalet e platformes DigitAlb, Big Brother 1 e Big Brother 2, pjese e paketes Pay Per View, te cilet duke filluar nga data 15 shkurt do te perfshihen ne tarifat e kesaj pakete.

Sipas kompanise DigitAlb, klientet qe kane bere abonimin e e plote ne DigitAlb, do te shohin show-n Big Brother gjate tre muajve qe ai zgjat, duke paguar 450 kredite.

Kompania DigitAlb sqaron se nese abonentet e kane mbushur karten Smart me kredite Pay per View nëpërmjet Gold Plot Card dhe sasia e mbetur e tyre eshte te pakten 450, atehere ata mund te bejne porosine per te pare 2 kanalet Big Brother gjate 3 muajve të cilët zgjat spektakli.

Sonte eshte nata e pare ku te gjithe do te mesoje se si jane konfiguruar miqesite brenda shtepise. A do te fitojne banoret kete sfide, duke siguruar keshtu nje buxhet te kenaqshem per javen ne vazhdim? Cilet do te jene te nominuarit e pare te ektij edicioni?

Gjithcka do ta zbuloni duke ndjekur spektaklin sot ne mbremje ne oren 20:45, ne Top Channel.

Top Channel