Apliko tani!
Game show më i ri, nën moderimin e Eno Popit. 20 kuti, miliona lekë, 1 konkurrent përballë 20 mundësive. APLIKO TANI!
Së shpejti...
Një emision politiko-investigativ që do të transmetohet çdo javë, në Top Channel.
E hënë - e diel, 18:00
Të gjitha ngjyrat dhe dimensionet e pushimeve, çdo ditë në ekran!
E mërkurë, 21:00
Top Talent, formati më i ri vjen në korrik e gusht në Top Channel. Në kërkim të gazetarëve dhe prezantuesve të ardhshëm.
Së shpejti...
Një program mbi shëndetin tonë, për mënyrën tonë të jetesës dhe për risitë e mjekësisë.
E hënë - e shtunë, 15:35
Muzika, arti, showbiz dhe Lifestile të përmbledhura në një program, për të rinjtë dhe jo vetëm.
Së shpejti...
‘The Voice Kids’, shfaqja ku fëmijët emocionojnë të rriturit, ku pasioni i tyre për muzikën është më i madh se vetë mosha e tyre.
Së shpejti...
Top Awards, ceremonia e çmimeve të kanaleve televizivë dhe radiofonikë të Top Media për Muzikën. The Top List, shikoni tani klasifikimin e javës.
Së shpejti...
Një hapsirë për të treguar Shqipërinë e vërtetë, të djeshmen dhe të sotmën.
Top Bloggers është një eksplorim i destinacioneve turistike nga veriu në jug në formën e një video blogu.
Së shpejti...
Program që ka për qëllim të informojë publikun shqiptar mbi produktet e vendit tonë dhe ti japë prioritet konsumit të prodhimit vendas.
Së shpejti...
Top Show është një program i formatit Talk Show, drejtuar nga gazetari Alban Dudushi.
Së shpejti...
"Fiks fare" është një programi investigativ i Top Channel, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë.
Së shpejti...
Game-Show i milionave vjen çdo javë në Top Channel me shumë surpriza dhe emocione, nën drejtimin e Eno Popit.
Së shpejti...
Exclusive vjen çdo të diel si thellim i aktualitetit, historisë, kulturës e më shumë.
Së shpejti...
"Portokalli"është spektakli më i madh i humorit në Shqipëri. Një prodhim i Top Channel, që vjen në ekran çdo të diel në orën 21:00
Së shpejti...
"Wake Up" është programi njëkohshëm radio-televiziv i Top Channel e Top Albania Radios, që në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin.
Së shpejti...
Gjithçka që ndodh në fundjavën sportive në vend dhe në botë analizohet dhe komentohet në studion e Procesit Sportiv.
Së shpejti...
"Pasdite në Top Channel" është një program që ndërthur formulën e talk-show me një emision informativ social-kulturor.