Pushime on Top

Cdo dite gjate veres, Ora 18:00

Programi  “Pushime on Top” është guida e ditëve të nxehta të verës. Publiku që qëndron në shtëpi mund të këshillohet për destinacione të ndryshme, mundësi pushimi e argëtimi në Shqipëri, duke  gërshetuar kulturën dhe traditën shqiptare.

Video

Prapaskenat e gjithë sezonit 3 – Destinacionet me 4 & 5 yje gjatë sezonit të tretë- Pushime On Top 3
22/08 20:31
Destinacionet me 5 yje gjatë sezonit të tretë – Pushime On Top 3
22/08 20:30
Prapaskenat më gazmore të sezonit të tretë/ Adriatik Hotel, Durrës – Pushime On Top 3
22/08 20:30
Destinacionet me 4 yje gjatë sezonit të tretë – Pushime On Top 3
22/08 20:30
Arlinda Dudaj – Turi i mandarinave – Motorat ATV në Pyllin e Sodës – Pushime On Top 3
21/08 19:45
Sfida e Orit dhe Florit, kush ka memorien më të mirë? – Pushime On Top 3
21/08 19:37
Ori dhe Flori vizitojnë dyqanin e Cohl’s- Pushime On Top 3
21/08 19:37
Visjan Ukcenaj në pushime me familjen e tij – Pushime On Top 3
21/08 19:31
Adrenalinë & shpejtësi, motorat ATV në Pyllin e Sodës/ Zgjidhni veshjet në Cohl’s – Pushime On Top 3
21/08 19:30
Një ekskursion në tokën e agrumeve, Turi i Mandarinave/ Hotel dy Kitarrat, Durrës – Pushime On Top 3
21/08 19:30
Arlinda Dudaj sjell fragmente & kujtime nga librat e Ornela Vorpsit/ Dajti Ekspres – Pushime On Top 3
21/08 19:30
Arlinda Dudaj na prezanton Gjirin e Ku*** – Pushime On Top 3
21/08 19:29
Rana e Hedhun – Kamping në Jalë – Një aventurë me makinat më të fundit – Pushime On Top 3
20/08 20:01
Ori dhe Flori argëtohen tek Rana e Hedhun / Rafaelo Resort, Shëngjin – Pushime On Top 3
20/08 20:01
Një xhiro me super makinat e Oal Auto dhe Top Seven Agency – Pushime On Top 3
20/08 20:01
Video të tjera