Degë të reja, rezultate historike… Banka OTP Albania krejtësisht në linjë me strategjinë e njoftuar për zgjerim dhe zhvillim!
12/10/2019 12:01
KLSH: Borxhet e prapambetura, shqetësim për financat e shtetit
11/10/2019 15:19
Korporata e investimeve/ Projekti miratohet nga komisionet në Kuvend
08/10/2019 15:12
Banka Botërore për Shqipërinë: Ritmi i rritjes ekonomike parashikohet të ngadalësohet në 2.9 përqind në 2019-n
08/10/2019 13:14
Energjia nga panelet diellore/ Nënshkruhet kontrata e parë me OSHEE për shkëmbim energjie
04/10/2019 15:23
Do trajnohen dhe punësohen në Bankë, përzgjidhen 20 studentë të UMSH
03/10/2019 22:10
Ekonomia u rrit me 2.31%/ INSTAT: Ndikim negativ energjia dhe bastet
30/09/2019 20:00
Rruga e Kombit, 45 mln euro investim/ Po riparohen urat dhe po ndërtohen mbikalimet
30/09/2019 15:38
Tenderi i Kardhiq-Delvinë/ U anulua para 1 muaji, por te Agjencia e Prokurimeve rezulton në proces
28/09/2019 19:41
Po ti u dëmshpërbleve për dëmet e shkaktuara nga tërmeti?
26/09/2019 18:30
Qytetarët kërkojnë faturat/ Fushatat kanë dhënë efekt më shumë në Tiranë
19/09/2019 15:21
Tatimet, më pak para të mbledhura/ Në korrik dhe gusht shifrat më të ulta të TVSH
19/09/2019 15:19
Fasonët shesin më pak, shkak rënia e euros dhe mungesa e punëtorëve
18/09/2019 15:10
Turizëm nafte, jahtet luksoze blejnë lirë në portin e Durrësit
16/09/2019 14:55
Korporata e investimeve/ Deputetët shpjegojnë se si do funksionojë
16/09/2019 14:52
Brukseli miraton korporatën/ Ndryshimi i projektligjit të qeverisë: Në linjë me kuadrin ligjor të BE
15/09/2019 15:05
Koncesionet, dokumenti i KLSH/ Letra për qeverinë: Shteti do të paguajë 10 mln euro interesa fiktive për dy rrugët
15/09/2019 15:00
Peng për pronën 61 vjeçare/ Familja nga Fieri, nuk gjen zgjidhje te kadastra
14/09/2019 15:19
Të huajt zgjerojnë aktivitetin e biznesit në Shqipëri, investojnë gjysmë miliardi euro
11/09/2019 15:12
Shpronësimet të gjitha në një zyrë. Do krijohet agjensia e re në vartësi të Ministrisë së Infrastrukturës
10/09/2019 15:22
Ndryshon “korporata e investimeve”. Reflektohen vërejtjet e BE dhe të FMN
10/09/2019 15:17