Disa nga filmat më të pëlqyer shndërrohen në lojëra 8-bit
25/05/2015 00:00
Arushi prej pelushi, që mund të flasë dhe kthejë përgjigje
24/05/2015 00:00
“GoPro” pëlqehet edhe nga orangutangët
24/05/2015 00:00
Pajisjet elektronike që “ju gllabërojnë” energjinë
23/05/2015 00:00
Syzet hi- tech për të luftuar “sëmundjet” e fluturimit
23/05/2015 00:00
“Bli” edhe në YouTube…
23/05/2015 00:00
Jeni të stresuar? Ja pajisjet dhe aplikacionet që ju qetësojnë
23/05/2015 00:00
Si të njihni atë që ju shkruan në Facebook Messenger
22/05/2015 00:00
5 editime që duhet të bëni para se të postoni një foto
22/05/2015 00:00
Android ruan të dhënat tuaj, edhe pasi t’i keni fshirë
22/05/2015 00:00
Sa e keni numrin e këmbës? Ua tregon iPad-i
22/05/2015 00:00
LG, televizioni i të ardhmes do të jetë thjesht një poster në mur
21/05/2015 00:00
Flow, aplikacioni i ri i Outlook për mesazhe direkte
21/05/2015 00:00
Aplikacioni Livescribe 3, edhe për Android
21/05/2015 00:00
Një smartphone për… qenin
21/05/2015 00:00
“Solitaire” mbush 25 vjeç…
20/05/2015 00:00
Obama dhe Bill Clinton shkëmbejnë batuta në Twitter
20/05/2015 00:00
Kina shpenzon 128 miliardë dollarë për shpejtësinë e internetit
20/05/2015 00:00
Teleskopi Hubble, 25 vjet nga fotoja e parë
20/05/2015 00:00
Gjurmimi nëpërmjet IP-së, çfarë duhet të dimë…
20/05/2015 00:00
Google tërheq pjesën e editimit në Google Maps
20/05/2015 00:00