Seriale në Top Channel
“Fuqia e dashurisë” – Çfarë do të ndodhë në episodin 63
“Mikeshat 2” – Çfarë do të ndodhë në episodin 11
“Madame Secretary 3” – Çfarë do të ndodhë në episodin 14 dhe 15
Seriale në Top Channel
“Fuqia e dashurisë” – Çfarë do të ndodhë në episodin 62
“Fuqia e dashurisë” – Çfarë do të ndodhë në episodin 61
“Kumbari i fundit” – Çfarë do të ndodhë në episodin 3
“Madame Secretary 3” – Çfarë do të ndodhë në episodin 14
Seriale në Top Channel
“Fuqia e dashurisë” – Çfarë do të ndodhë në episodin 60
“Kandidatja” – Çfarë do të ndodhë në episodin 49, 50
“Nder dhe Respekt 5” – Çfarë do të ndodhë në episodin 7
“Mikeshat 2” – Çfarë do të ndodhë në episodin 9
Seriale në Top Channel
“Kufiri i padukshëm” – Çfarë do të ndodhë në episodin 8
“Kandidatja” – Çfarë do të ndodhë në episodin 47, 48
“Fuqia e dashurisë” – Çfarë do të ndodhë në episodin 59
“Rregullat e Vrasjes së Përsosur 2” – Çfarë do të ndodhë në episodin 15, i fundit
Seriale në Top Channel
“Fuqia e dashurisë” – Çfarë do të ndodhë në episodin 58
“Kufiri i padukshem” – Çfarë do të ndodhë në episodin 7
“Madame Secretary 3” – Çfarë do të ndodhë në episodin 12 dhe 133
“Fuqia e dashurisë” – Çfarë do të ndodhë në episodin 57
Seriale në Top Channel
“Kumbari i fundit” ” – Çfarë do të ndodhë në episodin 2
“Fuqia e dashurisë” – Çfarë do të ndodhë në episodin 56