Tereza u tregon shoqeve se u puth me Vitorion, por është e sigurt se kjo gjë s’do të përsëritet më. Pietroja i cakton Vitorios dhe skuadrës së tij një sfidë të re.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel