Për Tinën bëhet gjithmonë dhe e vështirë t’i gënjejë të ëmës për punën te “Parajsa e Zonjave”, gjë që ta fusë gjithmonë edhe më shumë në telashe. Umbertoja i bën presion Vitorios që ta bindë të bijën, Marta, të mos punojë te “Parajsa e Zonjave.”

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel