Gjurmë Shqiptare/Zbulimi i madh që ndryshon historinë e shqiptarëve 2
22/02/2020 20:50
Gjurmë Shqiptare/ Çfarë fshihet mes maleve?
22/02/2020 15:46
“Gjurmë Shqiptare”/ Greku që u vra për Shqipërinë… Historia e tij
15/02/2020 20:45
“Gjurmë Shqiptare”/ Qyteza shqiptare ku nuk ka më shqiptarë. Si u zhdukën?
08/02/2020 20:45
Gjurmë Shqiptare/ Gënjeshtra shekullore e serbëve, zbulojeni
01/02/2020 20:45
Gjurmë Shqiptare /Shqiptarët e fundit të Mollës së Kuqe…Policia serbe ndalon Top Channel
25/01/2020 20:50
Gjurmë Shqiptare/ Fshatrat e panjohur shqiptare ne zemër të Serbisë. Zyrtarisht nuk ekzistojnë
18/01/2020 20:46
Qyteti i enigmave që fsheh historinë e shqiptarëve
11/01/2020 20:50
Gjurmë Shqiptare/ Çfarë fshehin këto dëshmi shekullore shqiptare
28/12/2019 20:50
Gjurmë Shqiptare/ Fshatrat shqiptare që po ju falen grekëve. Skandali!
21/12/2019 20:50
Gjurmë Shqiptare/ Fshati i besës që nuk flet me gjuhën shqipe, historia e tmerrshme
14/12/2019 20:50
Gjurmë Shqiptare/ Butrinti, ilir apo greko-romak? E vërteta si po deformohet historia
23/11/2019 20:50
Gjurmë Shqiptare/ Misteret e mbretit të madh ilir. A është ky varri i tij?
09/11/2019 20:45
“Gjurmë Shqiptare”/ Lufta mes Shqipërisë komuniste dhe Greqisë. Faktet e panjohura më parë
02/11/2019 20:45
Gjurmë Shqiptare/ Piramidat e lashta të tokës shqiptare. Super zbulimi shqiptar
26/10/2019 20:40
Gjurmë Shqiptare/ Zbulimi që ndryshon historinë e shqiptarëve …
19/10/2019 20:00
Sekretet e shqiptarëve të Krajës. Si po shuhet me dhunë gjithçka shqiptare?
12/10/2019 20:50
Gjurmë Shqiptare/ Asimilimi i shqiptarëve, deformim i historisë dhe braktisja e trojeve në Malin e Zi
12/10/2019 13:01
Gjurmë Shqiptare/ Qyteti nëntokësor i komunizmit shqiptar, që u ngrit me urdhër të Enver Hoxhës
05/10/2019 21:03
Gjurmë Shqiptare: Shqiptarët e vjetër të Ukrainës. Thirrja që vjen nga larg
28/09/2019 20:30
Gjurmë Shqiptare/ Shqiptarët e Ukrainës, si e ruajnë identitetin, zakonet dhe gjuhën shqipe
28/09/2019 15:25