Pas zjarrit në katedralen e Notre Dame, arkitektët propozuan shumë ide për të rindërtuar atë. Projektet e publikuara në internet kanë qenë të shumta, madje edhe nga jo-profesionistë.

Kryeministri francez, Edouard Philippe, tha se ndërtimi i ri do të ketë nevojë për një vështrim “të përshtatur me teknikat dhe sfidat e kohës sonë”.

Të shumta kanë qenë kritikat nga përdoruesit e internetit por disa prej tyre nuk kanë nguruar që të botojnë projekte dhe duhet pranuar se disa prej tyre janë absurde.

 

FOTO GALERI
2/8
Kopshti Tavan-Një tjetër projekt është kopshti mbi tavan, i cili ofron pamjen e mrekullueshme të qytetit.

Top Channel