Zgjidhen balerinat e reja dhe Gabriela e paguan shtrenjtë bujarinë e treguar ndaj Robertës. Adelaida qorton kunatin se e çoi dëm biznesin me Nervin, por S[ineli i ofron Umbertos para për ta vazhduar projektin e kullave Guarnieri.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

 

Top Channel