Mastercard ka nxjerrë Indeksin vjetor të Qyteteve më të vizituara në Glob, i cili mat rritjen dhe rënien e udhëtimeve në dhe brenda 162 qyteteve anembanë botës.

Këtë vit Bangkok e mbajti vendin e parë nga viti i kaluar, i cili nuk ka gjasa të ndryshojë për shkak të një rritje të fortë të parashikuar prej 9.6% këtë vit.

Ndërkohë, Dubai doli në krye në aspektin e shpenzimeve të vizitorëve – vizitori mesatar shpenzon 537 dollarë në ditë në qytetin e Lindjes së Mesme.

Shkoni poshtë për të parë 20 qytetet më të vizituara në vitin 2018.

FOTO GALERI
1/20
20. Bali, Indonezi - 8.43 milionë vizitorë ndërkombëtarë.

Top Channel