Protesta për Teatrin Kombëtar; Robert Ndrenika: Vetëm Erdogan sillet në këtë formë

11/06/2018 08:11

Aktorë dhe aktivistë të shoqërisë civile u mblodhën sërish në mbrëmje përpara godinës së Teatrit Kombëtar për të kundërshtuar vendim për shembjen e tij.

Aktori Robert Ndrenika deklaroi se kryeministri po i përbuz dhe se veprime të tilla arbitrare mund t’i bëjë vetëm Erdogani në Turqi.

Top Channel