Mbahen zgjedhjet për organet drejtuese të universitetit “Aleksandër Xhuvani”

21/06/2024 08:38

Zhvillohen sot zgjedhjet për autoritetet dhe organet drejtuese të Universitetit të Elbasanit ‘Aleksandër Xhuvani’.

Zgjedhjet nisin në orën 08.00 dhe përfundojnë në orën 16.00.

Janë hapur 5 qendra votimi në ambientet e 5 fakulteteve.

Zgjidhen pozicionet:

-Rektor

-Drejtues i njësisë kryesore, Dekan

-Shefa departamentash

-Senati akademik

Votojnë 216 staf akademik  dhe 6593 studentë.

Kandidate për rektore:

Prof .dr. Elvira Fetahu

Kandidatët për dekan në fakultetin e Shkencave të Edukimit

– Prof.Asoc.Bujar Dilaver Kapllani

-Prof.Asoc.dr. Elisabeta Luan osmanaj

Kandidate për dekan i Fakultetit te Shkencave Mjek6sore Teknike:

– Prof.Asoc.Dr. BIunilda veis Elezi

Kandidatë për dekan Fakultetit Ekonomik:

– Prof.Asoc.Dr. Alketa Vangjeli

– Prof.Asoc.Dr. Shpëtim Çerri

Kandidatë për pozicionin dekan  Fakulteti i Shkencave Humane:

– Prof.as.dr. Ardian Skender Lalni

– Prof.as.dr. Teuta Shaqir Toska

Kandidatët për dekan  Fakulteti i Shkencave te Natyres:

– Prof.Asoc.Dr. Bederiana Shyti

– Prof.Asoc.Dr. Blerina Pupuleku

Top Channel