Një person, që një ditë më parë grabiti një biznes në rrugën “Myslym Shyri”, tentoi të bënte vjedhjen e radhës sot.

Shtetasi, ende i paidentifikuar ka hyrë në dyqanin që ndodhet në rrugën “Konferenca e Pezës”, rreth orës 21:00 dhe duke nxjerrë një pistoletë çakmak nga çanta, ka kërkuar paratë nga dy shitëset. Por, këto të fundit, jo vetëm që nuk iu bindën grabitësit, por me shumë guxim e urdhëruan të dalë jashtë.

Top Channel