Arriti të qëndrojë dy vite falas në hotelin me 5 yje, burri nga India u ndihmua nga stafi

22/06/2023 19:10

Një burrë në Indi dyshohet se ka arritur të qëndrojë në një hotel me pesë yje në kryeqytetin, Delhi, për gati dy vjet pa paguar faturën.

Policia mori një ankesë nga menaxherët në Roseate House pranë aeroportit të Delhi, pasi zbuluan mashtrimin e dukshëm – 603 ditë pas qëndrimit të tij.

Ai dyshohet se i ka borxh hotelit mbi 5 milionë rupi (70,000 dollarë).

Ankesa pretendon se ai ka bashkëpunuar me stafin që ndihmuan në fshehjen e faturave në rritje. Askush nuk është arrestuar.

Megjithëse rasti u raportua në policinë e Delhi më 24 maj, detajet janë shfaqur vetëm së fundmi në mediat lokale.

Burri i paidentifikuar thuhet se është regjistruar në hotel më 30 maj 2019 pasi kishte rezervuar një dhomë për një natë të vetme dhe qëndroi atje deri më 22 janar 2022, raporton gazeta Indian Express.

Edhe pse ai nuk pagoi, një nga anëtarët e stafit dyshohet se vazhdoi të zgjaste qëndrimin e tij, shton raporti.

Thuhet se detajet se si u bë kjo përfshin përplasjen me faturat e mysafirëve të tjerë – ose thjesht shkëmbimin e njërës me tjetrën.

Nuk janë dhënë emra.

“Sipas rregullave të hotelit, nëse një mysafir i detyrohet hotelit më shumë se 50,000 rupi, stafi duhet të informojë të moshuarit dhe ta shtyjë mysafirin për pagesë. Megjithatë, kjo nuk u bë,” tha një oficer i lartë i policisë për gazetën.

Top Channel