Mes sfidës së kohës për të mbijetuarit nën rrënojat e tërmetit tragjik në juglindje të Turqisë, ekipet e shpëtimit duhet të sfidojnë edhe të ftohtin.

Në zonat kritike ekipi shqiptar bashkë me emergjencat turke dhe jo vetëm, vijojnë punën e pandërprerë prej 24 orësh për të bërë të mundur nxjerrjen sa më parë të trupave të po luftojnë jetë a vdekje.

Orët në vijim janë kritike për të mbijetuarit nën rrënoja, pasi u mungon ajri, ushqimi, uji dhe si të mos mjaftonte temperaturat janë të ulta.

Top Channel