Rolling Stone përjashton Celine Dion nga ‘lista e këngëtarëve më të mëdhenj’, njerëzit të revoltuar!

03/01/2023 18:42

Njerëzit janë të zemëruar që Celine Dion nuk përfshihet në listën e 200 këngëtarëve më të mëdhenj të të gjitha kohërave të Rolling Stone.

E publikuar në ditën e Vitit të Ri, lista varion nga Aretha Franklin te Rosalía dhe artistë të tjerë të njohur të shquar.

Por disa në rrjetet sociale e konsiderojnë si një gabim mungesën e Dionit në listë.

“Me respekt, duke mos përfshirë Celine Dion, padyshim teknikja më e mirë vokale e të gjitha kohërave, në këtë listë është tradhëti”, shkroi në Twitter producenti dhe promotori Jamie Lambert.

Kishte gjithashtu ankesa se të tjerët, duke përfshirë Dionne Warwick, Diana Ross dhe Sting, nuk ishin përfshirë.

“Para se të filloni të komentoni, mbani në mend se kjo është lista e këngëtarëve më të mëdhenj, jo lista e zërave më të mëdhenj,” vihet re në hyrje.

Dion së fundmi njoftoi se do të shtyjë disa data të turneut në Evropë pasi u diagnostikua me një çrregullim neurologjik që nuk e lejon atë të këndojë ashtu siç është mësuar.

Gjendja që ajo ka, sindroma e personit të ngurtë, është një sindromë e rrallë, progresive që prek sistemin nervor, veçanërisht trurin dhe palcën kurrizore, sipas Institutit Kombëtar të Çrregullimeve Neurologjike dhe Strokeve.

Top Channel