Komplimente, puthje dhe përqafime/ Takimi i Lauretës me Danjelin ishte i mbushur me skena romantike

28/04/2022 19:28

Takimi i Danjelit me Laureten vijoi me shumë provokime dhe afrime midis tyre. Një takim i cili ishte i mbushur me puthje, komplimente dhe momente romantike.

Ishte Danjeli ai i cili nuk i kurseu puthjet dhe afrimet me Lauretën, ndërsa ishin të lumtur krah njëri-tjetrit.

Qëllimi i tij nuk ishte një puthje në faqe, por një puthje në buzë të cilin nuk arriti ta marrë.

Danjeli e afroi Lauretën më shumë pranë vetes duke i tërhequr karrigen, njëkohësisht filloi edhe me puthje të cilat i afruan edhe më shumë.

Pas disa takimeve të dy po njihen më mirë, ndërsa sa më shumë kohë të kalojnë aq më romantike bëhen takimet.

 

FOTO GALERI
2/10

Top Channel