Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Francë. 3 emigrantë janë shtypur nga një tren dje në mëngjes teksa qëndronin të shtrirë në biranë.

Treni qarkullonte nga qyteti bregdetar Hendaye, në kufi të Francës dhe Spanjës, drejt Bordeaux, njoftoi kompania nacionale hekurudhore SNCF. Ngjarja ndodhi rreth orës 5:30 sipas kohës lokale.

Eneko Aldana-Douata, kryebashkiak në Ciboure, konfirmoi se pësuan persona migrantë dhe shtoi se nuk është e pazakontë të shihen në këtë zonë në afërsi të kufirit.

Top Channel