Afrikë, tejkalon 206 mijë numri i viktimave nga COVID-19

20/09/2021 18:42

Numri i rasteve me koronavirus në Afrikë ka shkuar në 8.232.526.

Sipas faqes së internetit ku azhurnohen të dhënat e COVID-19 “Worldometers” thuhet se numri i viktimave nga COVID-19 arriti në 206.613.

Në kontinent numri i përgjithshëm i rasteve shkoi në 8.232.525 ndërsa numri i të shëruarve në 7.505.632.

Numri më i madh i rasteve u regjistrua në Republikën e Afrikës së Jugut, Marok, Tunizi, Libi dhe në Etiopi.

Ndërsa numri më i madh i viktimave nga COVID-19 u regjistruan në Republikën e Afrikës së Jugut, Tunizi dhe në Egjipt.

Top Channel