Pas pushtimit të Kabulit dhe një pjese të mirë të Afganistanit nga trupat talebane, është mbyllur Liceu Artistik.

Liceu Artistik ishte një shkollë ku mësoheshin instrumente muzikore tradicionale dhe moderne.

Ky institucion mori famë disa vjet më parë kur orkestra Zuhra, e dalë nga kjo shkollë, performoi në BE dhe disa vende të tjera.

Top Channel