Biden paralajmëron: Për ata që duan të dëmtojnë Amerikën, nuk do të falim! Lufta në Afganistan tani ka përfunduar

31/08/2021 22:03

“Për ata që i dëshirojnë dëmin Amerikës, SHBA nuk do të pushojë kurrë,” tha Biden.

“Ne nuk do të falim, harrojmë, ne do t’ju gjuajmë deri në skajet e tokës dhe ju do të paguani çmimin përfundimtar”.

Ai thotë se SHBA do të vazhdojë të mbështesë afganët përmes diplomacisë dhe ndihmës. Ai shton se Amerika do të flasë për të drejtat e njerëzve afganë, përfshirë gratë dhe vajzat.

“Unë kam qenë i qartë se të drejtat e njeriut do të jenë në qendër të politikës së jashtme”, thotë ai.

“Lufta në Afganistan tani ka përfunduar.”

Top Channel