Shqipja ka bërë deklaratën e fortë për takimin me Rolandin duke treguar se çfarë ndodhi që krisi marrëdhënien e tyre.

Ajo tregoi se i kishte bërë masazh për dy minuta, por ai ka menduar se mes tyre mund të ndodhte diçka më shumë.

Shqipja: Rolandi në të gjitha aspektet që kisha kapur herë pas here, nuk përshtatej për mua. Pastaj tjetër gjë çfarë zgjodhi ai. Më ka dërguar vetëm një foto që kemi dalë me Linditën, nuk e kam marrë dhe as më ka marrë. Nuk kam thënë asgjë të rëndë çfarë kam përjetuar Rolandin. Kur dola për të blerë ujë, u ktheva dhe i bëra masazh por ai më ngriti fundin dhe… I bëri dy herë masazh dhe mendoi diçka më shumë.

FOTO GALERI
2/9

Top Channel