Afrikë, numri rasteve me COVID-19 shkon mbi 5 milionë e 150 mijë

18/06/2021 01:57

Në Afrikë numri i rasteve me koronavirusin e ri (COVID-19) shkoi mbi 5 milionë e 150 mijë.

Sipas “Worldometers” thuhet se në kontinentin afrikan numri i viktimave nga COVID-19 shkoi në 136.254. Numri i rasteve arriti në 5.150.275 ndërsa numri i të shëruarve në 4.583.122.

Në kontinent numri më i madh i rasteve u regjistrua në Republikën e Afrikës Jugore, Marok, Tunizi, Etiopi, Egjipt dhe Libi.n Numri më i madh i viktimave nga ky virus u regjistrua në Republikën e Afrikës Jugore, Egjipt dhe në Tunizi.

Top Channel