Ndryshe nga qytetet e tjera, në qarkun e Korçës nuk ka patur reshje shiu gjatë natës.

Kalueshmëria e mjeteve ne akset rrugore nacionale kryhet normalisht dhe pa probleme.

Segmenti i rrugës Shtylle- Panarit ende nuk është hapur nga dëbora.

Nga informacioni i dhënë nga OSHEE, me energjinë elektrike janë krijuar defekte ne Nënstacionin e Rehoves, i cili ka lënë pa energji zonat e Vithkuqit dhe te Lekasit, dhe ne Nënstacionin e Gjancit, i cili furnizon disa fshatra te NJ.A Mollaj, dhe te Nj.A Voskop.

Top Channel