Kur jemi në në prag të fundit të 2020-ës, “Agora”, ka publikuar fotografitë më të mira të këtij viti të trazuar.

Fotot janë bërë virale në rrjet dhe janë realizuar në 135 vende të botës, por fituesi do të zgjidhet me votat e përdoruesve të rrjeteve sociale. Sipas organizatorëve të këtij konkursi, votimi mbyllet me datë 28 dhjetor.

Albumi fotografik përmban imazhe kafshë, njerëz, objekte apo kulte, të cilat janë një dëshmi që jeta ecën përpos të gjithë peripecive dhe sfidave.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
2/16

Top Channel