Polici me fëmijët e tij

Fotografi nga Florida Amber Noble krijoi projektin me foto të titulluar “Blue Lives Matter” me shpresën për të hedhur dritë në anën njerëzore dhe familjare të zbatuesve të ligjit.

Policët në shumicën e rasteve kanë një pamje të ftohtë e serioze sapo i sheh, por ata kanë edhe anën e tyre të ndjeshme. Vetë uniforma e policit të krijon mbrojtje dhe siguri, por do të duket shumë ndryshe kur pranë tij janë familjarët apo vetë fëmijët.

Një nga profesionet më të vështira por dhe më të bukura në botë që kushdo mund ta bëjë. Jeta e tyre është në rrezik në çdo moment, por ata zgjedhin që ta ndërmarrin riskun për të shpëtuar një jetë tjetër që ndodhet në rrezik.

FOTO GALERI
2/9

Top Channel