Lëvizje në Policinë e Shtetit/ Drejtues i ri i përkohshëm në Shkodër

15/10/2020 19:00

Lorenc Meta është komanduar si drejtor i Policisë së Qarkut të Shkodrës.

Ai është vendosur në këtë pozicion duke zëvendësuar përkohësisht Niko Brahimajn.

Sipas informacioneve ky i fundit ka pësuar disa komplikacione shëndetësore dhe i është nënshtruar një ndërhyrje kirurgjikale.

Top Channel