Kopsht gjigant, kështjellë dhe shatërvane mbresëlënëse.

Si thoni për një dasmë mbretërore në plot kuptimin e fjalës? Më poshtë gjenden 5 vende, të cilave mund t’u besoni dasmën tuaj…

FOTO GALERI
2/5
Ashford Castle, Co. Mayo, Irlandë-Një kështjellë përrallore me një histori 800-vjeçare dhe 83 dhoma gjumi? Ky vend në Irlandë mund të jetë destinacioni për një dasmë me të vërtetë magjike.

Top Channel