Kopsht gjigant, kështjellë dhe shatërvane mbresëlënëse.

Si thoni për një dasmë mbretërore në plot kuptimin e fjalës? Më poshtë gjenden 5 vende, të cilave mund t’u besoni dasmën tuaj…

FOTO GALERI
1/5
Vaux-le-Vicomte, Maincy, Francë-"Je le veux" njihet për një nga kopshtet gjysmë franceze në këtë kryevepër të shekullit të 17-të. I ndodhur në një hapësirë prej rreth 500 hektarësh, kjo zonë mund të shërbente lehtësisht për një dasmë të madhe, por nusja do të duhej të konkurronte me arkitekturën mahnitëse.

Top Channel