Në Sarandë, fshatrat Mursi dhe Xarrë na paraqesin në këtë episod një shembull të rrallë se si Shqipëria është kthyer në prodhuesen më të madhe të agrumeve në Europë.

Prodhimi mandarinave është shumë fitimprurës në këto toka të pjerrëta dhe të begata. Ilnisa Agolli do të na tregojë se si kalohet dhe punohet një ditë në fermë.

Nga proçesi vaditjes tek spërkatja dhe më pas vizita do të përqëndrohet në fshat.

Si duken këto fshatra? Çfarë kanë të veçantë? Sa banorë ka aty, si jetojnë dhe çfarë thonë? Klikoni videon më poshtë:

Top Channel