Liderët fetarë bëhen bashkë në Izrael, lutje dhe mesazhe paqeje në këtë kohë të vështirë

28/03/2020 07:53

Bota është ‘pushtuar’ nga koronavirusi ku ka marrë jetën e 27 mijë e 370 personave në mbarë botën. Italia mban numrin më të madh të vdekjeve.

Ndërkohë në Izrael, liderit fetarë – kombëtarë dhe lokalë – të Judaizmit, Kristianizmit dhe Islamizmit u mblodhën së bashku në Jerusalem, për t’u lutur dhe treguar solidaritet në këtë kohë të vështirë të koronavirusit, duke dhënë mesazhe paqeje.

Kujftojmë që dje edhe Papa Françesku bëri një lutje të veçantë duke thënë: “Zot mos na lër vetëm”.

Top Channel